Portretten


Er zijn meerdere reden om een portret van je familie of een lifestyle groep portret te laten maken en jouw wensen neem ik mee bij elke sessie.  In gezinsfotografie maak ik ongedwongen, natuurlijke foto’s van jong en oud.

Ongeacht het weer en licht kun je komen bij mijn studio in Amsterdam-Noord voor je fotosessie. Die is op de Zamenhofstraat Ateliercomplex, binnen 5 minuten van de ring en met gratis parkeren voor de deur.

Het is ook mogelijk een buitensessie op een door jou gekozen locatie te doen, of een studiosessie (met studio apparatuur) op locatie. Voor een buitensessie is goede licht belangrijk. Vaak is het beste licht in de ochtend.

Een sessie duurt meestal een tot anderhalf uur. Voor volwassenen in de studio kan dit overdag of ‘savonds, en ook in het weekend. Het tijdstip kan in nader overleg worden afgesproken.

Rustige kleding zonder sterke kleuren en een uitgesproken patroon is vaak het mooist. Voor een groepsportret is het goed om kleding met elkaar af te stemmen.

.. wil je graag je rood-wit stippeltjes jurk aan dan maken wij het deel uit van het beeld!

Ongeveer een week tot tien dagen na de sessie krijg je de digitale portfolio van 20-25 foto’s te zien. Hieruit kan je kiezen wat je af wilt drukken. Wil je iets met spoed voor een cadeau/verjaardag? Dat kan ook. Ook kan je een cadeaubon geven vanaf 10 euro voor een sessie/foto.

 

Tips voor een goede sessie met jonge kinderen

Afdruk Mogelijkheden

Er zijn verschillende afdrukmogelijkheden afhankelijk van smaak en van de foto die je af wilt laten drukken.

Een of een set gelijke ingelijste foto’s staat altijd mooi. Een op aluminium of dibond geplakte foto heeft een moderne uitstraling. Een op canvas heeft een meer schilderijachtige effect.

Een composiet foto kan een goede keus zijn, of een collage of meerdere foto’s. Ik wil je hierin graag vrijblijvend adviseren.